Downloads

Sinds 14 maart 2020 zijn heel veel helden druk in de weer om onze maatschappij en de zorg draaiende te houden. 

Denk maar aan huisartsen, ziekenhuispersoneel, personeel van de woonzorgcentra, thuisverpleegkundigen, opvoeders in de bijzondere jeugdzorg of in voorzieningen voor mensen met een handicap, leerkrachten, lokale besturen, vrachtwagenchauffeurs, havenarbeiders, personeel in supermarkten, bakkers, slagers, postbodes, koerierdiensten, apothekers, afvalophalers, landbouwers, groentetelers, buschauffeurs, frituuruitbaters, virologen, laboranten, psychologen, personeel in industriële wasserijen en in de voedingsindustrie. Ik vergeet er wellicht nog een heleboel. Vul gerust aan.

Om al deze helden te bedanken, heb ik twee raamtekeningen gemaakt. 

De sjablonen kan je hieronder gratis downloaden, zodat jij thuis ook aan de slag kan.

Ben je op zoek naar een kant-en-klaar pakket mét raamstiften? Dat vind je in de online winkel.

Hoe ga je te werk? 

  1. Je print het sjabloon af op 4 pagina's A4-formaat. 
  2. Je kleeft ze aan elkaar met plakband (wel even wat randen bijknippen tot de letters aan elkaar passen) en je kleeft het geheel aan de binnenkant van je raam. 
  3. Nu kan je het ontwerp aan de buitenkant overtrekken met een krijt- of verfstift. Krijtstift is afwasbaar met water, om verfstift te verwijderen zal je iets harder moeten poetsen met een raampoetsmiddel.
  4. Tip: teken met één oog dicht als je dubbel glas hebt en niet zo goed ziet waar je gebleven bent. 
  5. Teken er een kader rond, of een wolk of nog iets anders als finishing touch.
  6. Deel je creatie op Facebook of Instagram met de hashtag #hoeravoorallehelden en/of #mercivanuitmijnkot. Je mag mij ook taggen (@studiovero_77 op Instagram of @studiovero77 op Facebook) maar ik ga jouw foto helaas enkel te zien krijgen als je zelf een openbaar profiel hebt of als ik jou volg. Dus voor de zekerheid: stuur je foto gewoon via een privébericht naar mij of via mail naar info@studiovero.be. Ik ben benieuwd!